If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
مرتضی پیشنهاد ژاوی رو رد کرد😁
.
پیشنهاد جالب ژاوی به مرتضی پور علی گنجی برای رفتن به سر تمرین بارسلونا که به دلیل اینکه لژیونر فوتبال ایران هوادار سرسخت رئال مادرید است تلویحا این پیشنهاد را رد کرده و به ژاوی اعلام کرده هر زمان خودت سرمربی شدی می آیم و به شما سر میزنم
مرتضی پور علی گنجی:
با ژاوی به ملاقات بازیکنان بارسلونا رفتم و از آنجایی که یک رئالی سرسخت هستم هیچ کدام از عکس هایم را با بازیکنان بارسلونا منتشر نکردم
lol
if i heard it right
misaghi when morteza start saying the story
told him whispered to him
bloof nazan lol
مرتضی پیشنهاد ژاوی رو رد کرد[emoji16]
.
پیشنهاد جالب ژاوی به مرتضی پور علی گنجی برای رفتن به سر تمرین بارسلونا که به دلیل اینکه لژیونر فوتبال ایران هوادار سرسخت رئال مادرید است تلویحا این پیشنهاد را رد کرده و به ژاوی اعلام کرده هر زمان خودت سرمربی شدی می آیم و به شما سر میزنم
مرتضی پور علی گنجی:
با ژاوی به ملاقات بازیکنان بارسلونا رفتم و از آنجایی که یک رئالی سرسخت هستم هیچ کدام از عکس هایم را با بازیکنان بارسلونا منتشر نکردم
lol
اینم مارو گایید با این ژاوی.
داستان طرف شده میخواست با ک.. ی. ر یکی دیگه ک... بکنه
.
مرتضی پور علی گنجی:
lol
Zahre Mar lol
Same energy as Saeid saying he watched Al Gharafa games as a kid... Baba some of the stuff our guys say is so cringe.
.
مرتضی پور علی گنجی:
He was at Noorolahi's B-day party in the camp after the match yesterday. I posted a couple of his interviews in other threads. He said he will be match ready in 1.5 to 2 months.
.
مرتضی پور علی گنجی:
Morteza flew with Alireza Beiranvand to Iran (on his IG story). Is he still injured? He may just be going to Iran to visit family but interesting they flew together from (I am assuming) Portugal
Morteza flew with Alireza Beiranvand to Iran (on his IG story). Is he still injured? He may just be going to Iran to visit family but interesting they flew together from (I am assuming) Portugal
Horrible injury following his terrible club choices. Hoping for a quick recovery for him, he is a good CB with lots of potential (which he hasn’t reached yet). I hope he finally chooses a club that’ll help him progress his skills, rather than his bank account soon.
He was so promising and still is our best D.
Sadly he made lots of stupid choices for few thousand more. Even staying at Sadd would have been better than Arabi and the chinese club.
Sad to hear. I hope he focuses on finding the proper surgeon for his surgery, and gets sufficient support from the training staff for his recovery. This is a huge injury that will require a ton of rehab to get back to full function IF the surgeon does the repair correctly.
In another note, who the hell writes these articles?
Leave a comment: