Originally posted by Bobbyrider
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sepahan/Zobahan Fan Thread
Collapse
X
-
It was the case for all the teams. Sepahan had also Hajsafi and Bengar in the TM and also Jamshidian who missed yesterday's game because of the injury he picked up in the TM's duty.Originally posted by Bobbyrider View Posthe also has a point the players that came back to iran only had one day before this match, but Sepahan deserved the win no doubt.2, 9, 10, 11 and 14
Comment
-
Here we go again, GN indirectly is blaming the ref for SS lost.
ISN - امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال گفت: از رحيمى مقدم مى خواهم اگر پنالتى استقلال را اعلام نكرده به اشتباه خود اعتراف كند. وى پس از پايان بازى مقابل سپاهان در در مورد داورى رحيمى مقدم اظهار داشت: از او خواهش دارم اگر صحنه برخورد عقيلى و عليزاده پنالتى بود به اشتباهش اعتراف كند. او ادامه داد: از باشگاه سپاهان به دليل ميزبانى خوب تشكر مى كنم .ضمن اينكه به خاطر تقديرى كه از من شد ممنون هستم. قلعه نويى در مورد جريان بازى عنوان كرد: تا قبل از دريافت گل اول بازى خوبى انجام نداديم. بعد از گل اول هم تا قصد جمع و جور كردن خود را داشتيم عليزاده با گل به خودى كار را مشكل كرد. سرمربى آبى پوشان اضافه كرد: در نيمه دوم با تعويض هايى كه انجام دادم سعى در كنترل بازى داشتم اما متاسفانه حملاتمان نتيجه نداد. قلعه نويى با طعنه به فدراسيون فوتبال گفت: ديگر تصميم گرفتم در مورد تاج و برنامه ريزى سازمان ليگ هيچ حرفى نزنم. در اين بازى مجبور شدم از آرش برهانى استفاده كنم اما كشاله او كش آمد و آسيب ديد. چهارشنبه
Comment
Users Viewing This Topic
Collapse
There are 0 users viewing this topic.
footer ad
Collapse

Interesting that you call Siavash "desperate".

Comment