Announcement

Collapse
No announcement yet.

وضعیت این روزهای تیم ملی فوتبال

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    وضعیت این روزهای تیم ملی فوتبال

    Is it all IFF fault?
    Is this fiasco caused by refusal of IPL clubs to cooperate as CQ claims?
    Is CQ responsible for such mess? Did he not contribute to what he called failure?
    It is easy to blame IFF , clubs since there is no doubt about their guilt but what about CQ ?

    I think he has been in Iran for years and very much familiar with powers and actors , He knew IFF officials , their capabilities and shortcommiungs, He knew about IPL clubs and the way they deal with TM , but despite all these he failed to include such important factors in his decisions. I think he bear large share of responsibility for current TM situation.

    Regardless of who is at fault, this situation has to change for better in order to have any hope of success for TM


    به گزارش خبرگزاری فارس،



    گزارش فارس از وضعیت این روزهای تیم ملی فوتبال
    وقتی تیم ملی تنها و غریب است/ افکار کی روش در بن بست، فدراسیون در خواب
    تیم ملی ایران روزهای عجیبی را در اردوی آفریقای جنوبی سپری می*کند؛ از اعزام چندباره بازیکنان گرفته تا لغو تنها بازی تدارکاتی رسمی این تیم با موزامبیک.






    تیم ملی فوتبال ایران بامداد بیست و ششم فروردین ماه پس از کش و قوس های فراوان مبنی بر اعزام یا عدم اعزام این تیم به اردوی آفریقای جنوبی سرانجام راهی آفریقای جنوبی شد تا اولین اردوی خارجی شاگردان کی روش برای آماده سازی تیم ملی در راه جام جهانی به این ترتیب با ترکیبی نصفه و نیمه استارت بخورد.

    برای برپایی اولین اردوی خارجی تیم ملی در راه آماده سازی رقابت های جام جهانی 2014 برزیل، 28 بازیکن به اردوی این تیم دعوت شدند که از این تعداد فقط 10 بازیکن راهی آفریقای جنوبی شد و نکته قابل توجه اینکه از جمع این بازیکنان هیچ دروازه بانی حضور نداشت.

    از 28 بازیکن دعوت شده به اردو 4 بازیکن استقلال و 6 بازیکن سپاهان از همان ابتدا به خاطر مخالفت باشگاه های خود و 3 بازیکن فولاد و 2 بازیکن تراکتورسازی نیز پس از مرخص کردن آنها از سوی کی روش به خاطر همراهی این تیمها در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا

    در این سفر در حالی تیم ملی را همراهی نکردند که در خصوص حضور تمام بازیکنان برای همراهی تیم ملی، از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال و حتی وزارت ورزش الزاماتی برای باشگاه ها به وجود آمده بود که این اقدامات نیز راه به جایی نبرده و سرانجام تیم ملی با ترکیبی نصف و نیمه راهی اردوی خارجی خود شد. محسن مسلمان نیز در دقیقه 90 از ترکیب کی روش خارج شد تا تیم ملی با تعداد نفرات کمتر از یک تیم فوتبال راهی آفریقا شود.

    در این میان و در همان شب اعزام تیم ملی و به خاطر عدم همکاری دو باشگاه استقلال و سپاهان، اردوی تیم ملی را تا مرز کنسل شدن پیش برد اما در نهایت کی روش در لحظات آخر تصمیم گرفت تا این اردو کماکان به قوت خود باقی مانده و برگزار شود.
    البته ویروس غیبت بازیکنان ملی پوش به کادر فنی و حتی کادر سرپرستی هم سرایت کرده و با غیبت دستیار جدید کی روش یعنی مجید صالح و همچنین مهدی محمدنبی، کادرفنی و تیم سرپرستی نیز با ترکیبی ناقص راهی آفریقا شد.
    اینکه تیم ملی در این برهه زمانی به بن بست رسیده است یا خیر و اینکه سرمربی تیم ملی در حال حاضر نسبت به اهدافش عقب تر است یا جلوتر سوالاتی است که پاسخش را بهتر از هرکسی، کی روش می داند و بس.

    هرچند که وظیفه رسانه ها در این مقطع همچنان حمایت بی چون و چرا از تیم ملی است اما این موضوع دلیلی نمی شود که همین رسانه ها چشم را بر روی واقعیات بسته و بخواهند مشکلاتی که بر سر راه آماده سازی تیم ملی برای جام جهانی وجود دارد را هم نادیده گرفته و به سادگی از آن عبور کنند.









    مشت نمونه خروار...




    در همان روزهای ابتدایی اعزام تیم ملی به آفریقا و زمانی که دو باشگاه استقلال و سپاهان، حاضر نشدند بازیکنان خود را با این تیم همراه کنند، پیش بینی روزهای ناخوشایند تیم ملی در نخستین اردوی خارجی اش خیلی کار سخت و دشواری نبود؛ البته از چند روز قبل تر از این ماجراها مجتبی جباری نیز دست کی روش را در حنا گذاشته بود تا پس از همراه نشدن بازیکنان دو تیم لیگ برتری به اضافه منتظری و نکونام برای حضور در اردوی آفریقا، عصبانیت کی روش به اوج برسد؛ عصبانیتی که نتیجه اش خط خوردن 6 ملی پوش سپاهان و دعوت یک دروازه بان تازه وارد به جمع ملی پوشان بود.اعزام نصفه و نیمه با 10 بازیکن در همان روزهای نخست، توجه محافل خبری جهان را به خود اختصاص داده

    و همین موضوع باعث شد تا تیم ملی ایران به سوژه خبری در میان این رسانه ها تبدیل شود. در نهایت سایر بازیکنان باقی مانده به جز بازیکنان سپاهان (رحمان احمدی پس از گرفتن پاسپورتش خودجوش راهی آفریقای جنوبی شد!) در کاروان های مختلف و به صورت جداگانه خود را به ژوهانسبورگ رساندند تا تیم ملی حداقل با حضور بازیکنان لیگ برتری تمریناتش را پیگیری کند. (اعزام نفرات تا همین امروز ادامه داشته و در آخرین تصمیم گرفته شده از سوی کی روش، دو بازیکن دیگر سپاهان به تیم ملی خواهند پیوست)





    * موطنان کی روش هم جا زدند!




    تیم ملی به نیت شبیه سازی دیدار با نیجریه و شناخت شرایط این دیدار راهی آفریقا شد. در واقع کی روش بازیکنان را به آفریقا برد تا نشان دهد همچنان به عقیده اش مبنی براینکه دیدار با نیجریه، تمام جام جهانی برای ایران خواهد بود استوار است.بر همین اساس قرار شد تیم ملی در ژوهانسبورگ علاوه بر دیدار تدارکاتی با 4 تیم لیگ برتری این کشور که البته اسامی آنها و حتی روز برگزاری شان تا لحظه آخر مشخص نبود، به مصاف تیم ملی موزامبیک هم برود،

    اما کم شدن تعداد روزهای اردو که این موضوع هم از آن دسته اتفاقات عجیب تیم ملی در اردوی غریبانه آفریقای جنوبی بود، باعث شد تا مسابقه با موزامبیک هم لغو شده تا این دیدار هم به اردوها و دیدارهای لغو شده قبلی بپیوندد.
    موزامبیک هم به نوعی می توانست مانند گینه، ماکت کوچکی از نیجریه باشد اما تنها دیدار تدارکاتی رسمی تیم ملی در آفریقا به خاطر برخی ناهماهنگی ها و عدم آمادگی حریف لغو شد.




    *سرپرست دوباره از چارت تیم ملی حذف شد؟





    صبح روز اعزام به آفریقای جنوبی کی روش در اظهار نظری عجیب در خصوص سفر نبی به مالزی گفت: ای کاش من هم می توانستم در این شرایط به چنین سفرهایی بروم!شاید این اظهارنظر در همان روز این شائبه را در اذهان ایجاد می کرد که بین کی روش و نبی اختلافاتی ایجاد شده باشد که خیلی زود با اظهارنظر طرفین این شایعه برطرف شد. با این حال نبی در گفت و گویی که اوایل هفته پیش با فارس داشت اعلام کرد تا پایان هفته و پس از حل و فصل موارد مربوط به اردوهای اتریش و برزیل، راهی ژوهانسبورگ خواهد شد که این اتفاق هرگز رخ نداد تا در نهایت دبیرکل فدراسیون فوتبال به جای آفریقا امروز برای برطرف کردن مشکلات مربوط به نکونام راهی کویت شود.

    در همین اردوی آفریقای جنوبی نیز مشخص نیست وظایف سرپرستی تیم ملی بر عهده چه کسی است و همراهان تیم ملی از جمله هوشنگ مقدس یا مهدی خراطی از پس این وظایف برخواهند آمد یا خیر؟
    شاید کی روش به مانند دو سال پیش که ساختار جدیدی را برای تیم ملی مشخص کرد که طی چارت فوق، حوزه سرپرست در آن تعریف نشده بود

    و تمام کارهای این حوزه در دو قسمت خارجی و داخلی به خراطی و مومنی سپرده شده بود یک بار دیگر در آستانه جام جهانی چنین چارت سازمانی را برای تیم ملی درنظر گرفته است، با این تفاوت که در عمل هنوز کسی حذف سرپرست را برخلاف سال 90 در برهه زمانی فعلی رسانه ای و تأیید نکرده است.








    *وضعیت کاپیتان همچنان در ابهام!





    در ادامه مرحله گروهی رقابت های AFC CUP و از هفته پایانی این رقابتها تیم فوتبال الکویت از گروه دوم این رقابت ها در حالیکه پیش از این صعود خود را به مرحله یک هشتم نهایی قطعی کرده بود در دیدار پایانی مرحله گروهی مقابل فنجای عمان با نتیجه پرگل 4 بر صفر به برتری رسید و با 13 امتیاز به عنوان صدرنشین راهی مرحله یک هشتم نهایی شد. در این دیدار که در خانه الکویت برگزار شد،

    میزبان از حضور جواد نکونام، بازیکن ایرانی خود در میدان بهره برد.
    نکونام در حالی در این دیدار برای الکویت به میدان رفت که پیش از این علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان اواسط هفته جاری اعلام کرده بود کاپیتان تیم ملی با فسخ قراردادش با باشگاه الکویت طی دو روز آینده راهی اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی خواهد شد.

    با این حال نکونام همچنان برای تیم کویتی به میدان رفت تا فعلا خبری از فسخ قرارداد نکونام نباشد.
    الکویت باید امشب در هفته پایانی لیگ کویت در غیاب نکونام که در بازی هفته گذشته تیمش از زمین اخراج شد،
    در دیداری حساس که سرنوشت قهرمانی را تعیین خواهد کرد مقابل الفحیحیل به میدان برود، ضمن اینکه این تیم کویتی همچنان دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی AFC CUP را نیز پیش رو خواهد داشت.
    به این ترتیب تکلیف حضور نکونام در اردوی تیم ملی نیز همچنان نامشخص است تا مشکل عدم همراهی کاپیتان تیم ملی نیز به سایر مشکلات کادرفنی اضافه شود. در همین راستا قرار است نبی امروز راهی کویت شده تا به قول خودش با رایزنی مشکل کاپیتان تیم ملی را حل و فصل کند.





    *ایعه، شایعه و باز هم شایعه...





    تمام مصائب فنی که این روزها کادرفنی در اردوی آفریقای جنوبی با آن دست به گریبان است از یک سو، حاشیه های خبری و شایعاتی که این روزها از اردوی تیم ملی به سمت تهران روانه می شود از سوی دیگر باعث شده تا سردرگمی عجیبی در انتشار اخبار بین رسانه ها بوجود بیاید.یک روز یک رسانه تیمی را به عنوان حریف شاگردان کی روش معرفی می کند که اصولاً در برنامه های کادرفنی چنین تیمی گنجانده نشد
    ه و یک روز دیگر بین رسانه ها بر سر تعداد بازی های دوستانه، اختلافاتی به وجود می آید. یک روز به نقل از کی روش صحبت هایی در مورد اردو مطرح می شود و یک روزی دیگر سرمربی تیم ملی صحبت های روز قبل خود را تکذیب کرده و یک سری حرفهای دیگر را می زند و اخباری از این دست که در مدتی که تیم ملی به آفریقای جنوبی رفته کم نبوده است.

    شاید اگر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در این قسمت با دقت عمل بیشتری ورود کرده و یا حداقل به همراه تیم ملی، فدراسیون حاضر می شد تا چند خبرنگار را به همراه تیم ملی راهی آفریقای جنوبی اعزام کند، هرگز شاهد چند دستگی در بین اخبار منتشر شده در بین رسانه ها نبودیم.
    در نهایت ای کاش در روزهایی که تیم ملی روزهای بدون سرپرست و غریبانه ای را در آفریقای جنوبی سپری می کند، حداقل از لحاظ پوشش خبری، شفافیت بیشتری وجود داشت تا این چنین هر روز شاهد شایعاتی از این دست از اردوی تیم ملی نباشیم.








    صحبت پایانی؛

    همچنان نگرانیم




    اینکه کی روش بر چه اساسی تصمیم گرفت در فاصله دو ماه مانده تا جام جهانی 2014 برزیل و در حالی که کمتر کشور صعود کرده به این رقابت ها در این زمان اردوهای خود را آغاز کرده است؛ استارت تدارکات تیم ملی برای حضور در بزرگ ترین آوردگاه فوتبالی جهان را بزند، به افکار تاکتیکی این سرمربی و فاصله بین فوتبال ایران و کشورهای مطرح فوتبال بر می گردد.

    بر همین اساس نیز به طور حتم کی روش تشخیص داده بود تا این فاصله را با برگزاری اردوی آفریقای جنوبی برای حضور موفق تیم ملی در جام جهانی کمتر و کمتر کند، اما این اتفاق به هر دلیلی آن طور که دلخواه کادرفنی بود نیفتاد تا نگرانی ها برای زنگ تفریح نشدن تیم ملی ایران در برزیل و مقابل کشورهای قدرتمندی مانند آرژانتین و حتی بوسنی و نیجریه همچنان ادامه داشته باشد



    .
    انتهای پیام/م

    #2
    Marg Bar Zohoori e islami !
    .
    ( that is my analysis of were the problems originate from )

    Comment


      #3
      "
      فارغ از هر مرده باد
      و زنده باد
      سر به راه مملکت
      باید نهاد

      "

      Comment


        #4
        KH V


        ما و پیام صادقیان ما و سـروش رفیعی ما و فولاد اهواز






        یک صادقیان بهتر



        کارلوس کروش در سکوتی که علامت رضا و نشانه رضایت دادن نیست، کار خودش را می کند. او به لیگ برتر کمترین توجه را نشان داده و بهترین های فوتبال را برای جام جهانی ندیده می گیرد.
        در این خصوص کسی از آقای کروش سؤال نکرد و ایشان هم درباره خط زدن یکی از دو هافبک برتر لیگ برتر، نیازی به توضیح دادن نداشت؛ کرد کاری را که دوست می داشت. کرد کاری را که خود شخصاً و تک نفره، درستش می پنداشت!کروش یکی دیگر از خوبان لیگ برتر را از جمع مردان مقبول و مورد قبول خود خط زد.

        او سرمایه های قابل اعتنای فولاد اهواز - قهرمان ایران را - تقلیل داد. با خط زدن مهرداد جماعتی، کروش گویا می خواهد بگوید شایستگی های انسانی شاگردان حسین فرکی کفایت نداشتند. با انتخاب 5 پرسپولیسی که پیام صادقیان در میان آنها نیست، با انتخاب 4 استقلالی و 3 سپاهانی، فولاد اهواز نفرات ملی پوش خود را کمتر و کمتر می بیند. سوشا مکانی و بختیار رحمانی! با کروش مجادله ای داشتیم بر سر لزوم حضور و ضرورت استفاده از سروش رفیعی که جایش در اردوی 109 هزار دلاری - و به تعبیری 400 هزار دلاری - آفریقای جنوبی که حالا فولاد اهواز را سبکبال تر و هم سبک بارتر می بینیم.

        کسی هم نمی پرسد که چرا؟ کسی هم نمی گوید که تیم ملی باید کامل تر از این ها باشد!کروش را رها کنیم با افکاری که برای جام جهانی در سر دارد! کروش را راحت و رها کنیم با مسابقه ای که برای ما - تیم ملی ایران - در حکم مسابقه فینال است؛ فینال زودهنگامی که باید با نیجریه برگزارش کنیم. مسابقه ای که اگر برنده اش باشیم، چه می شود و چه ها که نمی شود. از شور و سرمستی از شوق و هیجان! از سر کشیدن به افلاک شادی توأم با غرور و افتخار.همه حرف های امروزی ما که ناگفته مانده و تمام حرف های دیروز ما که نیم گفته و اغلب ناشنیده ما، برای همین هست و برای همین بود! برای اینکه فینال خودمان را ببریم! برای اینکه دست کم در فینال مخصوص به خودمان بازنده نشویم.

        کروش کار خودش را می کند. فولاد هم راه خودش را می رود. پرسپولیس، نفت، سپاهان و استقلال هم مثل تراکتورسازی.این همه با همند نه بر هم. روند حرکتی اینان حتی اگر مقابله ای هم باشد، در تکمیل روند حرکتی فوتبال است. مأموریت نهایی کروش - به عنوان سرمربی تیم ملی ایران - چه او بخواهد و چه نخواهد، چه باور کند چه انکار، همین است و جز این نیست. راهیابی به جام جهانی، صعود به مرحله دوم - که خواسته ممکن اما سخت و دشواری است - نیز به همین هدف منجر می شود. خوش سلیقگی کروش - که از آن فاصله دارد - و بدسلیقگی های سرمربی - که اینک عنان خود را به دستش سپرده - نیز نتیجه ای غیر از این ندارد. در همین راستا به همین دلیل با دریغی محسوس که از باور ما به کروش حکایت دارد، می گوییم. کاش کروش گوش های بازتر و شنواتری داشت. کاش کروش مشاوران و دستیاران غمخوارتری داشت.


        تک مضراب های ناجور

        Comment


          #5
          I think we need to cheer up a bit... Team Melli has been #1 in Asia for a while now (in FIFA ranks). This is the first time I think since 2005 that Iran is in such a spot. Need to carefully study the situations in the past which have led to negative results in our soccer and make sure not to repeat them. I say start with Iran not having enough representation at high levels in the AFC. Stop picking unnecessary fights with other countries in the region and work with them for the sake of common good. Many times you can get farther coming in from a position of diplomacy, but at all times let them know you have strong cards to play too.
          sigpic

          http://en.wikipedia.org/wiki/Footbal...he_Asian_Games

          Comment


            #6
            As I said in the general forum, it was quite apparent that CQ will not really make significant changes to his old list of a year ago. Even the new names he's called for the Austria camp, it's more of merely going through the motions which sees most of the newcomers get the knife.
            The team he's had last year is going to be the one who plays our three games at the WC. Only there will be a couple of new faces on the bench (like JB, Davari, ...). Not surprising at all.

            Is it true that he just has ignored the league and isn't even bothered to check what could be available to him? Sure. Otherwise we would have seen quite a few additions to the camps. When a coach spends what little time he has in the country, only in Tehran and can't be bothered to travel to see other teams, then this is what we get. A roster that doesn't match our real potential.

            As for Rafi'ei ... as talented and skillful he is who deserves a call up at least, I'm afraid for the WC we'd be safer to use Dejagah in that position. And that's if CQ feels adventurous. If he doesn't, and wants to stay as cautious as ever, we may even see more defensive minded players at the right.

            Besides when CQ doesn't call Ghazi and then drops Norouzi, that immediately and drastically reduces the physical component of the team. As it is we are not a very tall nation. Nor are we very physical compared to our opponents at the games. But with his roster (outside of defense line), aside from Nekunam, I'm afraid we are extremely vulnerable to any physical style as well as useless on aerial battles. So a player like Rafi'ei wouldn't have helped is one bit either.
            Maybe he can be used for Asia cup.

            Comment


              #7
              ^ Doctor Doom jan,

              I agree with you on some points but all of us and you also know that CQ does not believe in the domestic league. The only reason players fron SS or PP get called up is because they were already part of TM (Heydari, Pouladi etc.)

              I think CQ is spot on. Our league does not meet World Cup standards. Some teams may be an exception like Foolad, they are having a superb season. But it's safe to say CQ relies on Iranians abroad.

              We will most likely introduce another Iranian from abroad after the World Cup if CQ stays. May be Daniel Norouzi, could even be Hasegawa.

              Comment


                #8
                By now you must know I don't look at the names and when it comes to comparing players, I don't care if they play in x or y or inside or outside itan as long as the quality of their performance is optimal. So I don't put down IPL just because it is Iran.

                Shojaei plays outside Iran and I can name at least 5, 6 IPL players who are clearly superior to him.
                Azmoun is a talented kid granted. But he isn't ''THE BEST'' we have. I can name quite a few strikers in IPL who are just as good if not better than him.
                Davari is in bundesliga. But Ahmadi, Makani and maybe even Lakk are just as good as him, if not better. Hell, I'd even add Rahmati (without considering his f**ked up attitude)
                Same thing with Beitashur. And absolutely the same about Haghighi as well.


                I'm not going to even count the shitty Persian gulf leagues where some of our players play and don't get labeled as IPL players, and yet we have superior players in IPL compared to them.


                In fact if we consider our legionnaires, I can say only two players are those who have no rivals in IPL; Dejagah and RGN.
                Yes, even JB who is a fantastic player is not above what we have at IPL like Khalatbari, Rahmani, ...


                So this argument of ''IPL is inferior, therefore can be passed over'' just doesn't make sense to me.

                Comment


                  #9
                  cont'd
                  Therefore when CQ passes over the potential of IPL, he is basically reducing the potential of TM and preventing the team from teaching its MAXIMUM quality.

                  CQ may look down on IPL, which I can't accept. And to pour salt over the wound he puts it out and makes it known every chance he gets. But that just doesn't make it true. He just has the wrong attitude towards Iran and Iranians. And the sad thing is to see Iranians take it and accept this.

                  Comment

                  Working...
                  X