CQ. , IFF and sports ministry have continued to negotiate.
CQ asked to be released two weeks ago but IFF refused.
Both IFF and sports ministry have indicated his main demands are reasonable. These are: 25 friendlies by next WC, upgrade of the TM training grounds (promised but not done 4 years ago
). Both have indicated that none of his demands were personal.
CQ is demanding plans instead of promise but it remains how the talks progress.
There are 25 matches including WCQ and friendlies (According to Kafashian)
Update:
TM will start training without players from Naft, Zobahan and ACL teams ( if advanced).
فاز جدید تمرینات تیم ملی با جدی تر شدن اردو از دو هفته مانده به آغاز دیدار با ترکمنستان و با حضور تمام بازیکنانی که به اردو دعوت خواهند شد،
برگزار می شود و در این مرحله کی روش تمام بازیکنان خود را در اختیار خواهد داشت.
تیم ملی اولین مینی کمپ خود را در تهران و در غیاب بازیکنان فینالیست های جام حذفی و تیم های صعود کننده در آسیا (تیم های ایرانی حاضر در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا) آغاز کند.
در این مرحله و طی این اردوی دو هفته ای، تیم ملی قرار است یک دیدار تدراکاتی نیز برگزار کند که این دیدار به احتمال قریب به یقین با ازبکستان خواهد بود، با این حال شنیده می شود در صورتی که دیدار با ازبکستان و یا سایر تیم های ملی کشورهای دیگر به هر دلیلی برگزار نشود، تیم ملی به احتمال زیاد به مصاف یک تیم باشگاهی خواهد رفت.
Im a huge CQ fan but its time to let him go, this is getting ridiculous, the guy wants to leave, let him leave.... I rather have a shitty vatani coach than CQ staying by force. DONT forget CQ biggest asset was his gheyrat and passion, if he is staying by force i guarantee you we will be seeing a different CQ and a different team
Mahmoud Eslamian (First Vice President of IFF);
( He is said to be a candidate to replace Kafashian)
او باید قبول کند پیمانکار است نه کارفرما
اسلامیان: کی روش یک نفر دوم موفق است
گفت وگو با محمود اسلامیان نایب رئیس فدراسیون فوتبال .
نمی توانم در مورد جلسه حرفی بزنم
ما امروز یک جلسه ای در خدمت آقای گودرزی وزیر ورزش و آقای افشارزاده داشتیم که البته نمی توانم در مورود موضوع جلسه صحبت کنم. با توجه به اینکه با مقام بالایی مثل وزیر ورزش و جوانان جلسه داشتیم، نمی توانم در مورد موضوع جلسه صحبت کنم اما فقط می توانم این نکته را بگویم که صحبت های ما یکسری صحبت های کلی در مورد فوتبال بود.
در مورد کی روش نباید افراط و تفریط کرد
من فکر می کنم در مورد توانایی های آقای کی روش نباید افراط و تفریط کرد. آقای کی روش مربی بزرگی است اما از نظر من نباید نقص های او را نادیده گرفت. آقای کی روش صددرصد مشکلاتی دارد که باید شجاعت گفتن آن وجود داشته باشد.
بررسی کارنامه کی روش
شما کارنامه آقای کی روش را بررسی کنید تا متوجه خیلی چیزها شوید. ایشان پیش از اینکه به ایران بیایند، در منچستر، پرتغال، رئال مادرید و یک دوره کوتاه هم در امارات حضور داشته است اما سوال این است که در کدام تیم موفق بوده است؟ جواب فقط منچستریونایتد است جایی که همکاری بسیار خوبی با آلکس فرگوسن داشته است. اما او هرگز به عنوان سرمربی اتفاق های خوبی را رقم نزده است. ایشان از نظر فنی مربی نمونه ای است اما در هر جا که بوده، مشکلاتی را پیش آورده که به نظر من به دلیل مدیریت است.
فرق نفر اول با دوم
وقتی شما نفر دوم هستید، فقط باید روی مسائل درون تیم تان تمرکز کنید، اما زمانی که نفر اول می شوید باید حاشیه های محیط اطراف تیم تان را هم مدیریت کنید. من به عنوان کسی که مدرک فوق لیسانسم را در رشته مدیریت گرفته ام، تحقیقی انجام داده ام و متوجه شدم که مشکل آقای کی روش این است که به عنوان نفر اول نمی تواند با مشکلات تیم کنار بیاید و البته با افراد تعامل کند.
چرا باید به قلعه نویی توهین شود؟
سوال من این است که آقای قلعه نویی گفته که بازیکنان تیمش مصدوم برگشته اند. چرا کی روش به جای اینکه با او جلسه بگذارد، قلعه نویی را به گوشه رینگ می اندازد و به او مشت می زند. بهتر نیست که کی روش با تعامل مشکل را حل کند. این موضوعی است که به نظر من نقطه ضعف کی روش است. من می گویم که یک معاون استاندار ممکن است که خیلی خوب وظایفش را انجام دهد اما وقتی استاندار می شود، جواب نمی دهد دلیلش این است که نتوانسته محیطش را مدیریت کند.
مقبولیت در بین 23 بازیکن هنر نیست
از نظر من مقبولیت بین 23 بازیکن و تیم ملی که هنر نیست. دلیلش هم این است که اعضای تیم ملی قاعدتا تابع سرمربی تیمشان هستند اما مهم این است که او بتواند حاشیه های اطراف را مدیریت کند. با این اخلاق نمی شود کار را به جلو برد. کی روش اگر بتواند ارتباط خوبی با مربیان لیگ برتری داشته باشد، فکر می کنم بتواند به یکی از تاپ ترین مربی های دنیا تبدیل بشود.
دنیا قدرت ایران را قبول کرده
حتما می دانید که بعد از این ماجرای هسته ای حالا همه دنیا قدرت ایران را در سطح منطقه قبول کرده اند. این درست نیست که آقای کی روش مدام به ما توهین کند. به نظر من کی روش هم باید به ما اعتقاد داشته باشد. من این توهین ها را نمی توانم هضم کنم.
او باید قبول کند که فدراسیون کارفرمایش است
کی روش باید قبول کند که فدراسیون فوتبال کارفرما است و او پیمانکار. او باید بتواند خواسته های فدراسیون را اجابت کند و این درست نیست که هر بار به فوتبال ما و شرایط آن توهین کند. البته منظور من هرگز این نیست که کی روش برود یا بماند. اما ما امیدواریم که با شرایط ما کنار بیاید.
...
I guess it is better to stay away from TM news for a while. This fiasco is not going to end soon and I am tired of constantly following this boring game of CQ throwing a punch at IFF/Sport ministry and they kick back at CQ over and over again. Lets wait for the final decision otherwise it is useless to debate.![]()
iff will try to remove him without pay, they are scared he will leave iran before that and file a fifa complain , and get his compansation that way, hence iran want to keep him in iran and use the tax and mamno koroj az levreag to either make him stay till 2017 or leave iran without getting compansation, cause this can backfire ,he can agree, once out of iran, become like a brank and dont come back,even though i dont believe so
Instead of all this nonsense, IFF needs to spend their time and energy on giving TM a proper practice field and making good on their promises.
They are so unprofessional it is ridiculous.
راه یکی است و آن راستی است
Bookmarks