What Kafashian says is always subject of interpretation and has to be considering his Naeini politics which is Esfahani with a twist. (I wrote about Naeini politics while back somewhere).
There are not many places in the word that they allow a hired employee behave like CQ. Every once in a while when things is not going well for his personal interest he wrap himself in national flag as a populist and insults his critics and opponents . Not many place in the world they let hired employee while he is out of country keep criticize his employer and official in news conference.( He did criticized IFF & Asadi while in Sweden during news conference).
Nowhere in the world had they let a hired foreign employee call some of senior Federation
snake and
scorpion.
Only in Iran he can do that and get away with that too .
Using his logic and analogy , this vicious
Dog need to be on a ruffwear leash in public.
سعید زاهدیان
کارلوس کی روش هیچ حرف تازه ای نداشت؛ حتی ادعای وجود مشکلات که ادامه کار را برای او و تیم ملی مشکل ساخته هم چیز تازه ای نبود و او از روز اولی که هدایت تیم ملی را برعهده گرفت، تقریبا همین مشکلات وجود داشت و با توجه به ساختارهای اساسی کشور و مشکلاتی نظیر تحریم های سیاسی، این مسائل همچنان پابرجاست.
حال کارلوس کی روش در این بازه زمانی با آگراندیسمان کردن مسائل حرف هایی را که به گذشته دور برمی گردد مطرح می کند، لابد از این جملات اهدافی را برای خود متصور است.
کی روش که در ایران از بهترین امکانات زندگی – یکی از معروف ترین و مجلل ترین برج های تهران – برخوردار است، با چهره ای مظلوم که گویی در اسارت به سر می برد، جملاتی را می گوید که تبعات سنگینی را لااقل در فضای بین المللی برای ما به دنبال خواهد داشت؛ اینکه او وضعیت خود در ایران را به یک گروگان تحت فشار تشبیه می کند.
کی روش به اتفاقات دو سال پیش در مرحله مقدماتی جام جهانی در تاشکند اشاره می کند که تیم ملی به دلیل سوءمدیریت ها در فرودگاه و بعد هتل شهر تاشکند معطل می شود. اشاره او به سرپرست آن روزهای تیم ملی است. او سرپرست را به خرج کردن پول های تیم ملی برای رفقا متهم می کند اما اینکه چرا پس از دو سال سرمربی تیم ملی یادش آمده که چنین اتفاقاتی هم پیرامون تیم ملی بوده، سوال اصلی و کلیدی ما است.
در فاصله 30 و اندی روز تا آغاز مرحله مقدماتی جام جهانی، کارلوس کی روش به جای آنکه مشغول کار و کار و کار بر روی تیم خود و البته رقبا باشد، بحث و جدل هایی واهی را به راه انداخته که نه تنها نفعی برای فوتبال ایران ندارد که یوزپلنگ ایرانی – که تشبیه خود کی روش از تیم ملی است – را بیشتر و بیشتر در معرض خطر قرار می دهد.
آیا کارلوس کی روش روزی که با تیم ملی ایران قرارداد امضا کرد، نسبت به شرایط و فضایی که قرار بود در آن کار کند آشنایی نداشت و در این 4 سال ندیده و نفهمیده بود که مجددا هدایت تیمی را برعهده می گیرد که در فضای تحریم ها و مشکلات مالی و اقتصادی قرار دارد و در راه صعود به جام جهانی، باید با برخی مصائب و مشکلات دست و پنجه نرم کند.
کارلوس کی روش در حالی نگران سفرها، اردوها، لباس و بازی های تدارکاتی تیم ملی است که همین چند روز پیش از اردوی دو هفته ای اتریش برگشته، 2 بازی تدارکاتی مناسب با سوئد و شیلی داشته و در طول 4 سال همکاری اش با ایران، اگرچه مشکلات فراوانی پیرامون تیم ملی وجود داشته، اما سرانجام همیشه مسوولان و متولیان ورزش کشور به داد این تیم رسیده اند و مشکلات را برطرف کرده اند.
کارلوس کی روش بیش از آنکه نگران وضعیت تیم ملی در مقدماتی باشد، این روزها لباس رزم به تن کرده و مقابل مخالفانش ایستاده است.
حرف های او در کنفرانس مطبوعاتی هم در همین راستا بود و به نظر می رسد که فدراسیون فوتبال اصلا از اساس و ماهیت چنین کنفرانسی بی اطلاع بوده است. کی روش بی آنکه زیر نظر مدیریت فدراسیون مشغول به کار باشد، به شکلی جزیره ای تیم ملی را اداره می کند، برای خودش کنفرانس می گذارد، حرف می زند، بحث و جدل به راه می اندازد و به همه جا و همه کس می تازد، در حالی که همین چند روز پیش با حمایت قاطع وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال در سمت خود ابقا شده و به او تضمین داده بودند که نگرانی و دغدغه ای از بابت ادامه همکاری نداشته باشد.
حال با فضایی که جامعه ورزش – از وزارتخانه گرفته تا خود رییس فدراسیون – برای سرمربی تیم ملی ایجاد کرده اند، برگزاری کنفرانس دیروز چه لزومی داشت و در آن چه اهدافی دنبال می شد را فقط سرمربی تیم ملی می داند و در این میان طناب تقصیر بر گردن فدراسیون فوتبال – بخصوص رییس آن علی کفاشیان است – که هیچ گاه نتوانسته این مربی را در یک چارچوب مشخص و معین مدیریت کند و نتیجه همین می شود که می بینیم؛
کی روش از محبوبیت خود اینچنین استفاده می کند و رسانه های کشور را مقابل خود به صف می کند تا منویات خود را پیش ببرد و هر آنچه که در دل دارد را علیه چند شخص خاص از طریق این تریبون های مفت بازگو کند. در اینکه ترابیان یا اشخاص مورد نظر کی روش در بسیاری موارد مرتکب اشتباهات بزرگ شده اند و انتقادات فراوانی به عملکرد آنها وارد است،
شکی نیست اما نوک پیکان انتقاد را باید به سمت رییس فدراسیون چرخاند که 4 سال کی روش را بد عادت کرده است. کی روش با این مدیران، قابل مدیریت نیست؛ 4 سال سخت پیش روی قرار دارد از حالا باید در انتظارحرف های عجیب تری هم باشیم.
Bookmarks