i hope that this all will be turned over after the good results cq gonna get against chili and sweden.
^Was that filmed with a microwave?
Now lets cool our head. While we are familiar with IFF corruption we have to make sure to not fall from the other side either.
I can see some patterns. He is a populist which can be good and bad at the same time.
Dude this is just wrong. I love CQ and I'm also sad that he's living but I would never wish FIFA ban us again.
Remember some of Rahmati fans were wishing TM to lose their games after he was sacked from TM so Iran wouldn't qualify to world cup? This is no different than that. True TM fans will support TM no matter who the coach is. That's what unconditional love is about.
It's very different. I am not wishing TM to lose or wishing someone is the manager. I am for getting rid of gov't interference in our football and think this would be the best way.
Fifa has rules and those rules need to be followed. It's nothing out of the ordinary and many teams have been banned a few months for the same reason.
راه یکی است و آن راستی است
واکنش کی روش به احتمال تغییر تصمیم اسدی: شب بخیر!
کی روش: ممنوع الخروج شدنم یک شرم است/ رئیس فدراسیون تحسین می کند، دبیر کل تضعیف!
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: داستان ممنوع لخروج شدن من یک شرم داخلی و بین المللی بود.
ارلوس کی*روش در حال عزیمت به اتریش برای پیوستن به اردوی تیم ملی فوتبال ایران بود، یک ساعت مانده به پرواز در مورد اتفاقات امروز از جمله ممنوع الخروج شدنش به دلیل مشکلات مالیاتی گفت: اطلاع چندانی از این موضوع نباید داشته باشم اما وقتی به عنوان سرمربی تیم ملی*آمدم تا وظایفم را انجام دهم که از جمله آنها هدایت تیم ملی برای بازی با شیلی و سوئد بود جلوی مرا گرفتند، پس شخص من نباید راجع به این اتفاقات
...-گزارش بدهم و دلایلش را نباید من توضیح بدهم، تنها چیز که باید بگویم این است که این اتفاق ناگوار نباید رخ می دهد. یک اتفاق شرم انگیز داخلی و بین المللی.
[Only registered and activated users can see links. ]
کی روش به دلیل مشکلات مالیاتی از کشور ممنوع الخروج شده بود و نتوانست صبح روز گذشته (شنبه) همراه به سایر اعضای تیم ملی به اتریش سفر کند.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با حل مشکل مالیاتی اش امروز به اردوی تیم ملی اضافه شد.تیم ملی فوتبال کشورمان قرار است در تاریخ 6 فروردین ماه در اتریش به مصاف شیلی برود و دومین دیدار دوستانه تیم ملی هم یازدهم همین ماه در استکهلم و مقابل سوئد برگزار می شود.
Bookmarks