View Full Version : Sarvar Karim NOT to play for Perspolis again
The-Red
05-15-2009, 03:50 AM
He says he quits and that's due to his disagreements with Vingada but for the sake of the team and not to hurt the team's chances against Al-Shabab he will not get into the details, however, he will not play for Perspolis again, at least not this season and as long as Vingada is coaching the team.
باقري: بعيد است ديگر براي پرسپوليس بازي كنم
خبرگزاري فارس: كاپتيان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دلايل قانع كننده*اي براي همراهي نكردن پرسپوليس داشته و بعيد است ديگر براي اين تيم بازي كنم.
كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: هميشه پرسپوليس را از كودكي دوست داشتم و نمي خواستم براي حضور در اين تيم شرط بگذارم. در اين سال ها پيشنهادات خوبي داشتم كه به خاطر پرسپوليس و هوادارانش به آن پشت كردم.
وي افزود: آنهايي كه مرا مي*شناسند مي دانند در دوران فوتبالم اهل حاشيه نبودم اما اين بار دلايل قانع كننده اي براي همراهي نكردن پرسپوليس دارم كه به موقع آنها را به مردم و هيات مديره خواهم گفت.
باقري ادامه داد: بعيد مي*دانم ديگر در خدمت پرسپوليس باشم و به احتمال فراوان در ديدار برابر الشباب عربستان نيز از همراهي اين تيم معذورم.
وي در مورد دليل اصلي درگيري اش با وينگادا گفت: پرسپوليس نتايج خوبي نگرفته و تنها اميدش پس از آشتي كنان هيات مديره كه از اين خبر بسيار خوشحال شدم، ليگ قهرمانان آسيا است. اجازه دهيد فعلا سكوت كنم و حرف*ها را در دلم نگه دارم.
كاپتيان تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص وضعيتش در تيم ملي گفت: خوشبختانه با انجام فيزيوتراپي در شرايط بسيار خوبي هستم و اگر اتفاقي رخ ندهد، در دور جديد تمرينات اين تيم شركت مي كنم تا پاسخ خوبي به اعتماد افشين قطبي بدهم.
وي افزود: راه بسيار سختي براي رسيدن به جام جهاني در پيش داريم؛ اما با حضور قطبي شادابي، نشاط و انگيزه به اردوي تيم تزريق شده است، البته از تلاش علي دايي و زحمات او نبايد به سادگي گذشت.
باقري ادامه داد: ديدار با كره شمالي مي تواند براي ما حساسيت زياي داشته باشد؛ اما بايد به فكر 9 امتياز باشيم تا بتوانيم به عنوان يكي از 2 تيم اول راهي جام جهاني شويم و حتي به پلي آف نيز نرويم.
وي در موردخداحافظي از تيم ملي در زمان علي دايي عنوان كرد: با قطبي گفت و گو كردم.اعلام كرد به بازيكنان با تجربه نياز دارد و من مي توانم به تيم ملي كشورم باز هم كمك كنم. پس از مشورت و فكر كردن به نتيجه رسيدم كه شايد آخرين بازي هايم براي تيم ملي به نفع خودم و تيم ملي كشورم باشم به همين دليل قبول كردم.
كاپتيان تيم ملي ياد آور شد: اردوي چين و قبل از آن بازي تداركاتي با تيم هاي شرق آسيا براي ما مفيد است، چون بايد آماده شويم كه در شرايط خاص كره شمالي به ميدان برويم. سابقه بازي در اين كشور را دارم؛ اما كره شمالي، تيم نسبتا ضعيف سال هاي گذشته نسيت و بايد براي يك جنگ تمام عيار آماده باشيم.
باقري در پايان تاكيد كرد: از هواداران پرسپوليس عذر خواهي مي كنم چون هرگز دوست نداشتم چنين وضعيتي پيش آيد. پرسپوليس را دوست دارم و اگر حتي از اين تيم جدا شوم مانند قهرماني فصل گذشته با موفقيتش فرياد مي*كشم تا هواداران اين تيم خوشحالم شوند. /م :bow:
Thanks for the news !
:eyebrows:
Agha Kasra
05-15-2009, 06:25 AM
Okay, goodbye Vingada.
Amin_
05-15-2009, 06:55 AM
Okay, goodbye Vingada.
lol yeah so true.
It takes balls to leave Bagheri out for so long, but it's not like Vingada proved his right with the results he's gotten lately.
Let's see what happens in ACL, but I also have a feeling that we won't see Vingada in PP for too long anymore.
Hichkas
05-15-2009, 07:47 AM
Vinganda has to leave. Sarvar Karim is a great Sportsman. Something wired is going on that he talks out like this.
We want Sarvar Karim not Vinganda.
Martin-Reza
05-15-2009, 09:17 AM
If PP management has balls, it's good-bye Bagheri.
Masoud_A
05-15-2009, 01:32 PM
Everything has been solved and Bagheri will stay for another year.
باقری: یکسال دیگر با تیم قرارداد دارم و در خدمت تیم هستم
کانون هواداران پرسپولیس : مصدوم هم نباشم مقابل الشباب بازي نمي*كنم ! باقري: وينگادا با من مشكل دارد
از اولين روز غيبت كاپيتان در تمرينات، درست 12 روز مي*گذرد و در ميان تمام حرف و حديث*ها او اگرچه دلخور است اما خودش هنوز تاكيد دارد كه قهري در كار نيست. به جاي بازگشت به پرسپوليس، كريم باقري دو روز قبل به اردوي تيم ملي رفت و وضعيت مصدوميت*اش را براي قطبي توضيح داد. حالا هم مي*گويد آسيب*ديدگي*اش طوري است كه تا بازي با الشباب برطرف خواهد شد و كاپيتان مي*تواند به پرسپوليس بازگردد اما خودش فعلا چنين تصميمي ندارد و مي*گويد كه وقتي وينگادا دليل نيمكت*نشيني*هاي او را فني دانسته، حتي اگر مصدوم هم نباشد مقابل الشباب بازي نمي*كند.
غیبت كريم باقري در تمرينات و بازي*هاي پرسپوليس به خاطر مصدوميت است يا قهر با وينگادا؟
■ من بچه نيستم كه قهر كنم. در فوتبال حرفه اي قهر معنا و مفهوم ندارد اما متاسفانه برخي روزنامه ها هر روز مي نويسند، باقري قهر كرد و از اين حرف ها. من كمرم درد مي*كند. همين الان تازه از فيزيوتراپي به سر تمرين تيم ملي آمده ام تا وضعيت ام را به آقاي قطبي بگويم. من به خاط كمر درد تا دو، سه روز ديگر نمي توانم با تيم ملي تمرين كنم و بايد به فيزيوتراپي بپردازم. پس چگونه مي*توانستم در تمرينات و بازي هاي پرسپوليس حاضر شوم.
یعني منكر هرگونه اختلاف يا مشكلي با وينگادا هستي؟
■ من كاري نكرده ام كه بخواهم آن را كتمان كنم. من هيچ مشكلي با آقاي وينگادا ندارم اما مثل اينكه ايشان با من مشكل دارند.مشكل كه نه ولي سليقه ايشان طوري بوده كه از من در دو بازي متوالي مقابل راه آهن و سپاهان استفاده نكردند. من به بازيكن نيمكت نشين تيم تبديل شده بودم. مصاحبه اي هم از آقاي وينگادا خواندم كه گفته بود دليل بازي نكردن باقري فني است.
مگر مي*شود بازيكني كه به تيم ملي دعوت شده و امسال يكي از آماده ترين هاي پرسپوليس بوده، مشكل فني داشته باشد؟
■ نمي دانم. تفكر ايشان لابد اين بوده، حالا من نمي دانم ايشان مشكل ديگري هم درباره من دارند يا خير. كناره گيري من از پرسپوليس هم صحت ندارد، چون من به خاطر كمر درد در تمرينات تيم غايب بودم و نمي توانستم مقابل پاس هم بازي كنم.
پس به تمرينات برمي گردي؟
■ فعلا كه دو، سه بازي بايد فيزيوتراپي كنم. بعد از آن هم در خدمت تيم ملي هستم. در تمرينات پرسپوليس هم شركت مي كنم اما با شرايط فعلي و اين روند در بازي با الشباب عربستان پرسپوليس را همراهي نمي كنم.
حتي اگر مصدوميتت برطرف شده باشد؟
■ وقتي وينگادا مي*گويد من مشكل فني دارم يعني اينكه فعلا اعتقادي به من ندارد. من در دو بازي نيمكت نشين بودم. ايشان از من در تركيب تيم استفاده نكرد، يعني حالا كه چند روزي مصدوم بوده و تمرين نكرده ام از من استفاده مي كنند؟!
و اگر حالا بخواهد استفاده كند؟!
■ با اين شرايط بعيد مي دانم حتي در صورت رفع مصدوميت پرسپوليس را مقابل الشباب همراهي كنم.
براي فصل بعد چه تصميمي داري؟
■ من يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و اگر بخواهند فصل بعد هم در خدمت باشگاه و تيم هستم.
از اختلافات مديرعامل و رئيس هيات مديره هم حتما باخبر هستي؟
■ فعلا كه اين مسائل به رسانه ها كشيده شده و همه از آن خبر دارند.
درباره اخراج افشين پيرواني حرفي نداري؟
■ من نمي دانم دليل اين تصميم چه بود، كاري هم ندارم، هرچه هم كه بوده به من ارتباطي ندارد. من كه از تيم كنار هستم و زياد خبر ندارم چه اتفاقاتي مي گذرد. ولي از برخي روزنامه ها خيلي ناراحتم. به هر حال همه من را مي شناسند ولي متاسفانه طي اين چند روز كه در تمرينات و بازي هاي پرسپوليس نبودم برخي روزنامه ها حرف هايي درباره من مي*زنند كه جالب نيست، همين!
انصاریفرد : سوء تفاهمات برطرف شد
کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه در ناکامی ها و حاشیه سازیهای اخیر این باشگاه مقصر است گفت: بنده به عنوان مدیرعامل باید صبر و تحمل بیشتری داشته باشم اما در روزهای گذشته شرایط به گونه ای بود که تحملم کم شده بود.
عباس انصاریفرد که صبح جمعه در یک برنامه تلویزیونی سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: باید قبول کرد که برخی حاشیه سازی ها برای باشگاه پرسپولیس شرایط را به گونه ای پیش برد که برخی اظهار نظرها صورت گرفت و سوء تفاهماتی را نیز بین اعضای هیئت مدیره بوجود آورد.
مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: قبول دارم که به عنوان مدیرعامل باید صبر و تحمل بیشتری داشته باشم اما در این ماجرا ها کمی عجله کردم و اظهار نظرهایی داشتم که خودم را در اتفاقات اخیر مقصر می دانم. امیدوارم که در آینده دیگر شاهد چنین حاشیه هایی برای پرسپولیس نباشیم و با قدرت به کارمان ادامه دهیم.
وی با ابراز امیدواری نسبت به آینده پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا گفت: قصد داریم با برگزاری نشستی با بازیکنان که روز شنبه برگزار می شود، همدلی و صمیمیت را به این تیم برگردانیم تا در دو دیدار پیش روی خود در لیگ قهرمانان آسیا با قدرت به میدان برویم و بتوانیم با اقتدار راهی مراحل بالاتر شویم.
انصاریفرد به احتمال بازگشت افشین پیروانی به کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس اشاره کرد و افزود: تصمیمی که در مورد پیروانی گرفتم از اختیارات مدیرعامل باشگاه بود و در آن مقطع فکر کردم که این تصمیم می تواند به تیم کمک کند. با این حال در جلسه ای که با آقای پیروانی خواهیم داشت در مورد مسائل مختلف صحبت می کنیم و امیدوارم بزودی مشکل حل شود و ایشان هم در کنار کادر فنی پرسپولیس به کارش ادامه دهد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد ادامه همکاری نلو وینگادا با تیم فوتبال این باشگاه گفت: ما تا روز 7 تیرماه با وینگادا قرارداد داریم و پس از آن در نشست ویژه ای که به همراه اعضای هیئت مدیره باشگاه خواهیم داشت شرایط کاری او را بررسی می کنیم و تصمیم نهایی در مورد ادامه همکاری با وینگادا را خواهیم گرفت.
عباس انصاریفرد در ادامه صحبت های خود به مشکلات و اختلاف نظرهای موجود بین اعضای هیئت مدیره اشاره کرد و گفت: سوء تفاهاماتی بین ما وجود داشت که پس از نشستی که با مهندس علی آبادی داشتیم این مشکلات نیز برطرف شد و قرار است با همدلی و اتحاد بیشتری به فعالیت در باشگاه پرسپولیس ادامه دهیم.
وی ادامه داد: بین من و آقای هدایتی سوء تفاهماتی وجود داشت که بنده در حضور آقای علی آبادی از آقای هدایتی عذرخواهی کردم و امیدوارم از این به بعد بتوانیم با کمک یکدیگر به پرسپولیس کمک کنیم. آقای هدایتی زحمات زیادی برای باشگاه پرسپولیس کشیده اند و وظیفه من بود که از ایشان دلجویی کنم.
انصاریفرد در پایان از بازیکنان این تیم خواست با همدلی و اقتدار بیشتری به کارشان ادامه دهند و شرایطی را فراهم کنند که این تیم بتواند در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به نتایج خوب و قابل قبولی دست پیدا کند و عامل خوشحالی هواداران شود.
The-Red
05-15-2009, 02:30 PM
hameh chiz masmaliye to iran lol
hamidr316
05-15-2009, 06:43 PM
It's better for him to retire when he's on top like a true legend. I don't admire his decision on going back to TM again, but that's his choice. Good luck oos karim.
The-Red
05-15-2009, 06:49 PM
I think Ghotbi said he might be able to help TM and Bagheri didn't say no...Sarvar Karim won't be starting for Ghotbi's team, I can't see that happening...I think the emeperor has bagheri in the back of his mind as a play to bring in the last 10-15 min of a game in order to win the physical fights and use his experience, and karim is ok with being bench at TM.
persepolisfan
05-16-2009, 12:44 AM
thats fine with me
we have norowzi
Keano
05-16-2009, 12:59 AM
Thanks for the news !
:eyebrows:
LOL, Lulu you're still a diehard Bagheri fan? :eyebrows:
Naughty naughty... :D
TM4LIFE
05-18-2009, 09:25 PM
dunno why ghotbi invited a fourty year old man that doesnt play for a football club :D , overall though i always loved baghali in his younger days...