PDA

View Full Version : Interview with Kia: I will be ready

Mansoor
06-08-2006, 12:19 AM
Here is Kia's interview with reporters from Iran, Mexico, and rest of the world, right after Wednesday's practice:

Summary: I am catching up and I will make it to Mexico's game.

-------------------------------------------------------------

فريدريش هافن، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۰۳/۱۸‬
خارجي. داخلي. ورزشي. جام جهاني.

يكي از بازيكنان قديمي تيم ملي فوتبال ايران گفت كه بهترين دفاع ، حمله است و ما مقابل هيچ تيمي دفاعي بازي نخواهيم كرد.

"مهدي مهدوي كيا" كه چهارشنبه شب پس از پايان تمرين تيم ملي ايران در ورزشگاه فريدريش هافن در گفت وگو با خبرنگاران ايراني و خارجي شركت كرده بود، اين مطلب را در پاسخ به يك خبرنگار مكزيكي بيان داشت كه پرسيد آيا در مقابل مكزيك دفاعي بازي مي*كنيد؟
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا در مورد مصدوميت خود و اينكه آيا به بازي نخست مي*رسد يا نه، اظهار داشت: چندي پيش دچار مصدوميت شدم كه يكي از دلايل آن خستگي ناشي از مسابقات بوندسليگا هم بود.

مهدوي كيا افزود: با اين وجود خوشحالم كه به*تيم ملي ملحق شدم و اكنون هم وضعيتم بد نيست و به بازي اول مقابل مكزيك مي*رسم.

وي در پاسخ به پرسش يك خبرنگار خارجي ديگر درباره مقايسه تيم كنوني ايران با تيم جام جهاني ‪ ۹۸‬گفت: اين تيم ازنظر تجربه بين*المللي در وضعيت بهتري است زيرا چند نفر از بازيكنان آن در تيم*هاي اروپايي بازي مي*كنند، ضمن اينكه اين تيم، جوانتر از سال ‪ ۹۸‬است.

من آن سال با ‪ ۲۱‬سال سن در جام جهاني بازي كردم و تجربه كمي داشتم اما اكنون هفت سال در بوندسليگا حضور دارم و تجربه*ام بيشتر شده است و اميدوارم بتوانم مهره موثري براي تيم ايران باشم.

از مهدي درباره تاثير مسايل سياسي در وضعيت تيم ايران سوال شد. وي گفت: ما ورزشكار هستيم و سعي مي*كنيم كار خود را به بهترين وجه انجام دهيم.

مهدوي كيا كه عضو باشگاه هامبورگ آلمان است، درباره احتمال حضور رييس جمهوري ايران درآلمان و تاثير آن بر كار تيم گفت: باعث افتخار هر بازيكني است كه رييس جمهوري كشورش در آلمان حضور داشته باشد.

از وي درباره امكان محروميت تيم ايران كه پيش از اين مطرح بود، سوال شد كه پاسخ داد: ما در مرحله مقدماتي زحمت زيادي كشيديم و حق مسلم ما است كه در جام جهاني حضور داشته باشيم و اين كاري به سياست ندارد.

مهدوي كيا درباره اينكه تيم ايران متكي به سه يا چهار بازيكن كليدي است ، اظهار داشت: ما يك مجموعه و تركيبي از بازيكنان جوان و با تجربه هستيم و همه بازيكنان يك نقش را ايفا مي*كنند.

وي درباره تيم مكزيك گفت: تيم خوبي است و در هر دوره جام جهاني كه حضور داشته، پرقدرت ظاهر شده است. تيمي دونده و جنگنده است و ما آن را بسيار جدي گرفته*ايم و اميدوارم بازي خوبي مقابل آن انجام دهيم .

persian4life
06-08-2006, 12:21 AM
thank god and thx 4 the post

Arashi_Washi
06-08-2006, 12:22 AM
I have god to thank for this that he answered millions of prayers to make Mahdavikia fit enough for the world cup

Thank u khoda va Ya ali madad

police in helicopter
06-08-2006, 12:22 AM
Thank you for this great news.

yashar_fasihnia
06-08-2006, 12:59 AM
thanx for the good news!

wish him all the best!